3581 9100

På klinikken giver vi ekstra tid til patienter med tandlægeskræk. Vi arbejder ud fra princippet om at nærme sig sin angst stille og roligt, idet vi forklarer, hvad der skal ske og giver os tid til dig. Vi sætter en ære i at kunne hjælpe dig, så du kan overvinde din angst og gennemføre behandlingen. Du skal kunne forlade klinikken med oprejst pande og mod på at komme igen.

Akupunktur

Klinikken tilbyder medicinsk akupunktur i forbindelse med tandbehandling og i forbindelse med tandlægeskræk.

Klinikassistent Anke Klinke er uddannet i medicinsk akupunktur. Det gør hende i stand til at benytte forskellige triggerpunkter, klassiske akupunkturpunkter og nervestimulation til at afhjælpe opkastrefleks samt angst,  ubehag og smerte i forbindelse med tandbehandling. Det kan ske ved hjælp af akupunkturnåle eller ved fingertryk på bestemte punkter.

 

Det var en virkelig anderledes og behagelig oplevelse at være hos Tandlæge Rikke Mørch. Normalt er jeg ret ængstelig ved at gå til tandlæge, og det er helt umuligt at få taget et røntgenbillede af mine tænder. For første gang nu, er det med akupunkturen lykkedes at få taget et røntgenbillede af mine tænder, så jeg kan få ordentlig vejledning derud fra. Jeg er virkelig glad for den gode og nænsomme behandling, og føler mig nu tryg ved at tage til tandlæge. Tak for det.

– Maria B.

 

Kontakt os
  • Mandag: 8.00 – 16.00
  • Tirsdag: 8.00 – 15.30
  • Onsdag: 8.30 – 18.00
  • Torsdag: 8.30 – 17.00
  • Fredag: 8.00 – 13.00