3581 9100

På klinikken udfører vi flere former for kosmetisk tandpleje. Det kan være en generel tandblegning af misfarvede tænder eller en enkelttandsblegning af en misfarvet rodbehandlet fortand. Ved en generel tandblegning fremstilles en blegeskinne, så blegningen af tænderne kan foretages hjemme i løbet af et par uger. Vi instruerer i brug af skinnen, forholdsregler og risici, og man kommer siden til en kontrol af blegningen. Skinnen kan efter nogle år anvendes igen, såfremt blegningen skal friskes op.

Ikke alle misfarvninger kan fjernes med blegning. Tandlægen/tandplejeren vil vurdere i det enkelte tilfælde, om blegning vil være mulig.

Vi laver også flotte fuldkeramiske kroner og facader i tæt samarbejde med vores dygtige tekniker. Vi anbefaler altid farveprøve og farvekorrektion hos vores tekniker ved behandling med fortandskroner.

Tandretning

En vigtig form for kosmetisk tandpleje er tandretning. Tandretning foretages i samarbejde med en ortodontisk tandlæge, men mindre korrektioner kan foretages på klinikken. Plast kan i mange situationer bruges til at ændre tændernes form og farve. Vi har gode erfaringer med at lukke mellemrum, udbygge små tænder, så de syner større og ændre form på tænder, så de falder bedre ind i tandsættet som helhed.

Tandblegning

Vi oplever flere patienter, der ønsker at få bleget deres tænder.  At tænderne ikke længere er så hvide, som de var en gang, kan der være flere årsager til, f.eks. rygning og kaffedrikning. På tandlægeklinikken tilbyder vi vores patienter blegning af tænder. Tandblegning udfører vi på to måder; enten hvor tandblegningen foretages på klinikken, eller hvor vi udarbejder blegeskinner, der gør, at patienten selv kan foretage tandblegning hjemme hos sig selv med en blegegel. Ring og få et tilbud!

Jeg havde gennem længere tid overvejet at få lavet mine tænder mere hvide. Da jeg endelig besluttede mig, forløb resten utroligt nemt. Jeg fik lavet en blegeskinne, og efterfølgende har jeg selv over nogle gange påført mine tænder den gel, der bleger. Nemt og bekvemt! Jeg har fået en både professionel og kompetent rådgivning og behandling, og jeg er meget tilfreds med resultatet.

– Lars H. Jensen

Kontakt os
  • Mandag: 8.00 – 16.00
  • Tirsdag: 8.00 – 15.30
  • Onsdag: 8.30 – 18.00
  • Torsdag: 8.30 – 17.00
  • Fredag: 8.00 – 13.00