3581 9100

På klinikken udfører vi behandlinger med såvel hel- som delproteser. Efter en grundig gennemgang af dine resttænder, gummer, kæberelationer og individuelle ønsker lægges en plan for udformningen af hel- og delproteser. Det er vigtigt med et tæt samarbejde med tandteknikeren ved fremstilling af hel- og delproteser. Klinikken har gennem en årrække haft et godt og tæt samarbejde med en meget dygtig tekniker til protesefremstilling.

Alle protesebærere bør regelmæssigt få kontrolleret proteserne og resttandsættet, så der til stadighed er optimal funktion og sunde forhold i munden.

En hel- eller delprotese vil betyde en øget indsats for at holde mundhygiejnen i top. Tandlægen/tandplejeren vil forklare, hvordan en optimal mundhygiejne som protesebærer kan opretholdes.

En protese kan også fastgøres ved tandimplantater. Også i den situation er det meget vigtigt med regelmæssig kontrol og optimal mundhygiejne.

Jeg er uddannet laboratorietandtekniker med speciale i krone og broarbejde, med lidt mere end 50 års erfaring. Jeg er nu gået på pension, så jeg har absolut ingen kommerciel interesse i at skrive, som jeg gør.Men du kan du trygt konsultere Rikke Mørchs klinik, for der er kvaliteten i højsædet! Der vil du helt sikkert få udført en ordentlig behandling.

– Erling Pedersen

Kontakt os
  • Mandag: 8.00 – 16.00
  • Tirsdag: 8.00 – 15.30
  • Onsdag: 8.30 – 18.00
  • Torsdag: 8.30 – 17.00
  • Fredag: 8.00 – 13.00