3581 9100

På klinikken har vi stor erfaring med at lave broer og kroner.

Kroner

Vi laver kroner af keramik, guld og metalkeramik. Vi samarbejder med flere dygtige teknikere, så vi uden at gå på kompromis med kvaliteten kan tilbyde kroner i forskellige prisniveauer. Vi har en direkte dialog med vores teknikere, dvs., at der er intet mellemled. Det giver en god dialog og sparring til glæde for patienten.

Implantatkroner laves både som skruede og cementerede løsninger afhængig af situationen.

Broer

Broer erstatter den manglende tand eller de manglende tænder.  Vi laver konventionelle broer, hvor der slibes på nabotænderne, som til en krone, både i situationer, hvor der kun mangler én tand samt til hele kæben.

I nogle situationer kan det være hensigtsmæssigt at lave en mere skånsom behandling således, at der fremstilles en ætsbro eller en fiberforstærket plastbro til erstatning af en tand.

 

Jeg er uddannet laboratorietandtekniker med speciale i broer og kroner med lidt mere end 50 års erfaring. Jeg er nu gået på pension, så jeg har absolut ingen kommerciel interesse i at skrive, som jeg gør.Men du kan du trygt konsultere Rikke Mørchs klinik, for der er kvaliteten i højsædet! Der vil du helt sikkert få udført en ordentlig behandling.

– Erling Pedersen

 

Kontakt os
  • Mandag: 8.00 – 16.00
  • Tirsdag: 8.00 – 15.30
  • Onsdag: 8.30 – 18.00
  • Torsdag: 8.30 – 17.00
  • Fredag: 8.00 – 13.00